RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Елітний відпочинок глави АМКУ Терентьєва: журналіст підрахував вартість поїздки топ-чиновника на курорт

Сума, яку витратив глава Антимонопольного комітету України Юрій Терентьєв на свій відпочинок з сім'єю на елітному гірськолижному курорті Куршавель, становить як мінімум кілька десятків тисяч доларів.

Про це повідомив журналіст Євген Плинський, передають "Українські новини".

Сам чиновник вказував, що його відпочинок коштував близько 2500 доларів, однак журналіст представив свої аргументи.

"Тільки за переліт в Женеву Терентьєва віддали майже три тисячі доларів. Прайс на проживання на курорті стартує від 5-6 тисяч доларів за тиждень за сім'ю до 5-6 тисяч доларів за добу", - зазначив він.

Журналіст звернув увагу на фото сім'ї Терентьєва на фоні ресторану Le Cap-Horn. Прайс цього ресторану для обіду одну людину - 100 євро. З урахуванням оренди спорядження, скі-пасів, трансферів, готелів і ресторанів елітного Куршавеля "вкластися сім'ї з чотирьох осіб в озвучену Юрієм Терентьєва цифру неможливо", стверджує він. Також Євген Плинський зазначив, що витрати на двотижневий відпочинок сім'ї в Туреччині в елітному готелі Vogue Hotel Bodrum (5 зірок) склали близько 26 тисяч доларів.

Журналіст також зазначив, що у Терентьєва бачили автомобіль Jaguar, що він придбав абонемент в спортклуб "5 Елемент" за 8 тисяч доларів і витратив на поїздку до Єгипту 7,5 тисячі доларів.

Євген Плинський закликав правоохоронні органи "перестати закривати очі" на витрати чиновника, який, за його оцінкою, не задекларував 679 тисяч доларів.