RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Не дивно, що крадуть унітази: мережу жахнуло відео з російської лікарні

Міська лікарня №20 Красноярська (Росія) більше нагадує занедбану недобудову.

Відеодоказом поділився військовий Анатолій Штефан на сторінці у Twitter.

"Не дивно, що вони навіть унітази з українських кораблів демонтували. Ось така реальність запорєбриком", - підписав Анатолій Штефан відео.

На кадрах видно, як давно не ремонтованим приміщенням з облупленої салатовою фарбою на стінах ходять вагітні жінки та медперсонал. Не кращий вигляд мають і ліфти. В кадр також потрапили труби теплотраси, схожі на ті, які розміщують у підвалах.

У коментарях користувачі зазначили, що на відео - справді підвал. Через нього вагітні жінки ходять до родового та дитячого соматичного відділеннь.

"Породіллі ходять через підвал. А там холодно і страшно. Малюки вже з народження звикають, до байдужості людей", - прокоментував відео дописувач.

Нагадаємо, що 18 листопада 2019 року Росія передала Україні військові кораблі, захоплені поблизу Керченської протоки в листопаді 2018 року. Катери "Бердянськ" і "Нікополь", а також буксир "Яни Капу" повернулися в напіврозібраному стані та без бойового запасу. З кораблів зникла навіть сантехніка.

Днями "Апостроф" повідомляв, що користувачів шокували та обурили світлини з російського міста Солікамськ. Там невідомі познущалися над дитячою зоною відпочинку, перетворивши її на декорації для фільмів жахів.