RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названо розцінки та умови "95 кварталу" за виступи на Новий рік

Менеджери відомих в Україні концертних агентств озвучили розцінки на новорічні виступи артистів студії "95 квартал".

Про це повідомляє "Апостроф".

Як виявилосьб цін залежить від складу артистів, який може змінюватися. В середньому ціна за повний годинний виступ становить 60 тисяч доларів за участю не менше 7 "медійних" учасників.

"Виступ можемо організувати. У них година, в середньому, коштує 60 тисяч, плюс райдери (список побутових вимог артистів, які потрібно виконати приймаючій стороні, - ред.), дорога та інше", - уточнив менеджер.

Менеджери "Кварталу 95" повідомили, що президент Володимир Зеленський, лідер колективу, виступати не буде ні за яких умов. Також від всіх виступів відмовився і депутат від президентської фракції "Слуга народу" Юрій (Юзик) Корявченков.

Але роль президента з задоволенням виконає Юрій Великий, новий актор "Кварталу", відповідальний за пародії на главу держави. Крім того, його можна замовити окремо від усього колективу.

Менеджер артиста уточнила, що передноворічний виступ з невеликими слайдами-пародіями на президента коштуватимуть близько 5-8 тисяч доларів, якщо артист не буде зайнятий на виступах з творчим колективом.

Варто зазначити, що за словами менеджера російського концертного агенства Concert Star, команда "95 квартал" не проти навіть виступити з концертом на виїзді, наприклад, в Москві. Вартість виступу включатиме ще й дорогу в столицю країни-агресора, але в цілому не дуже збільшиться.

Втім, представники студії "95 квартал" запевнили "Апостроф", що ця інформація абсолютно не відповідає дійсності, і вірити подібним обіцянкам російських концертних агентств не варто.

"Студія" Квартал 95" не виступала в Росії вже багато років і робити це точно не планує. Ніхто в Росії не може представляти наші інтереси. Тим більше, заявляти, що вони здатні організувати виступ "Кварталу" на території Російської Федерації", - додала в коментарі "Апострофу" прес-секретар студії Тетяна Руденко.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Замовити Зеленського: скільки коштує корпоратив за участю "президента".