RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Хроніки дна: співробітниця МОЗ розкрила деталі нового скандалу в міністерстві

Співробітники екс-команди МОЗ вирішили до кінця року покинути міністерство через скандал з нинішньою владою з приводу сайту.

Про це повідомляє гендиректор Директорату стратегічного планування та євроінтеграції Ірина Литовченко на своїй сторінці в Facebook.

"Вчора вони перейшли кордон, який для себе ставила. Це були дуже непрості 100 днів. "Перехідні століття" плавно перетекли в "зашквари МОЗу", а вчора це перетворилося в "хроніки дна"", - зазначила вона.

Нинішня влада в міністерстві дала вказівки системним адміністраторам, щоб вони прибрали всю інформацію про попередню політичну команду.

9 вечора надійшло наступне доручення: розмістити на Facebook міністерства антифейкове повідомлення, що нібито стався технічний збій і всі новини з сайту зникли випадково, і ось уже сервер відремонтовано і все знову працює. Це відверта брехня, про яку знає все міністерство. Я попередила, що якщо вони змушують мене брехати на сторінці міністерства, на своїй сторінці я розповім правду", - написала Литовченко.

Вона зазначила, що за 100 днів уряду екс-команду лякали аудитом та перевірками, труїли СБУ, погрожували тітушками, підсовували підсадних співробітників, давали нереалістичні доручення, що суперечать один одному.

Також вона написала про сумнівних співробітників, які приходять з найкорумпованіших органів. За її словами, вони думають не про команду, а тільки про своє крісло. А ім'я державного секретаря було відомо ще до початку конкурсу на цю посаду.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат з фракції "Слуги народу" Олександр Кабанов пояснив, чому міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька краще своєї попередниці Уляни Супрун.