RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Вбивство волонтера на Донбасі: в поліції зробили важливу заяву

16-річному мешканцю Бахмута (Донецька область), який 29 листопада жорстоко побив волонтера й активіста Артема Мірошніченка, поліція змінила звинувачення.

Про це повідомляють у Бахмутському відділі поліції.

Тепер молодому чоловікові інкримінують нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть. Адже 6 грудня 36-річний Артем Мірошніченко помер у лікарні після кількох складних операцій.

Підозрюваного затримали на наступний день після нападу. 2 грудня Артемівський міжрайонний суд обрав запобіжну міру у вигляді домашнього арешту. У залі суду підозрюваний, який виявився місцевим спортсменом, під тиском своєї матері просив вибачення. Виправдовувався тим, що не хотів бити Мірошніченка до втрати свідомості.

Зараз правоохоронці вирішують, чи притягати до кримінальної відповідальності 17-річного товариша підозрюваного, який спостерігав за побиттям.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що у лікарню Артем Мірошніченко потрапив із переломом основи черепа, набряком мозку та крововиливом. Стан лікарі оцінювали як стабільно важкий. Чоловікові зробили операцію, але стан ускладнився, і зрештою він помер.