RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Рятувальники намагалися знищити речові докази по згорілому коледжу: перші деталі

Співробітники ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій Одещини намагалися знищити документи, які свідчили про неналежне виконання ними службових обов'язків та призвели до того, що 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу під час пожежі загинуло 12 людей.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Керівники ГУ ДСНС намагалися приховати та знищити документацію щодо проведеної перевірки протипожежного стану та надання дозволу на експлуатацію приміщень навчального закладу. Адже на сьогодні вже відомо, що в приміщенні коледжу не спрацювала пожежна сигналізація.

Зараз у робочих кабінетах підозрюваних тривають обшуки. Керівництво ДСНС Одеської області звинувачують у службовій недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки. Їм загрожує позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", 12 грудня, пошуково-рятувальна операція на місці пожежі в одеському коледжі економіки була завершена, був опублікований оновлений список жертв трагедії.