RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

В Україні клоун-вбивця з книги Стівена Кінга лякає перехожих: фото і відео

9 грудня на Закарпатті перехожі злякалися невідомого в костюмі клоуна з фільму жахів.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс pmg.ua.

У місті Мукачево розгулює чоловік в костюмі Пеннівайз - головного героя роману Стівена Кінга і однойменного фільму жахів "Воно".

Більшість городян обурені такими вчинками клоуна, адже він може не на жарт налякати перехожих і наслідки можуть бути різні. Тому жителі Мукачева просять втрутитися поліцію. Є й ті, хто не бачить в такій поведінці нічого страшного, мовляв, люди так розважаються.

За даними pmg.ua, правоохоронці у зв'язку зі зверненням громадян почали розслідування. Вони в рамках експертизи перевірять відео, які знімає так званий клоун.

Досудове розслідування буде здійснювати слідчий відділ поліції Мукачівського ОП ГУНП в Закарпатській області. Мукачівська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

Попередня правова кваліфікація в цьому виробництві по ч.2 ст.300 КК України - виготовлення або розповсюдження відеопродукції, що пропагують культ насильства і жорстокості.

Як пише ресурс pmg.ua, в мережі з'явилося нове відео з клоуном, який тепер розгулює вулицями Ужгорода.

"Зняли новий пранк: роздавали мандарини всім хто нам попадався. І зарядили всіх приємні емоції. Дякую за увагу. Люблю вас #пенівайз #Ужгород", - йдеться в замітці до відео.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Лас-Вегаса (США) стали помічати на вулицях міста голубів в маленьких ковбойських капелюхах. Все це звучить як жарт, якби не фото і відео в соціальних мережах, які встигли стати вірусними.