RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Батько Зеленського вибухнув образами на адресу противників президента

Батько президента України Володимира Зеленського Олександр Семенович заявив, що противники чинного глави держави виступають проти нього за гроші і замість дестабілізації ситуації в країні повинні відправитися на фронт.

Про це він заявив в ході інтерв'ю виданню "Страна".

Також він кілька разів образив противників політики свого сина.

"Виходять і бе-бе-бе ... Нехай ця сволота йде стріляє в АТО. Нехай ця мерзота, яка виступає, йде в АТО. Молодь ось ця біля Офісу президента, куплена. Ідіть воювати, гади, а не там стріляйте. А ви кажете : "Демократія, розведення". Ідіть, захищайте країну, а ви смердите", - заявив батько президента.

Олександр Семенович також висловився про актуальні політичні події і роботу свого сина на паризькій зустрічі в Нормандському форматі. Також він образив президента РФ Володимира Путіна.

"Якщо говорити про "нормандський формат", то, що міг хлопчисько, то й зробив. Засуджувати його неможливо... А той сидить, звірюка, який не любить і своїх людей, і дітей... Навіщо війна? Можна ж припинити по всій території вогонь, а потім вирішувати по границях. Так ця ж наволоч не дала", - зауважив він.

Слід зазначити, що через деякий час текст оригінального інтерв'ю був змінений і ряд образ на адресу противників Зеленського видалені, аналогічно і зі словами на адресу російського президента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше батько президента Зеленського назвав розчарованих у політиці глави держави українців "біомасою".