RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Луценко відствяткував день народження в елітному ресторані Києва: фото і прізвища "прокурорських" гостей

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко відсвяткував своє 55-річчя в дорогому столичному ресторані Vino e Cucina, а привітати його прийшли екс-підлеглі, колишній резидент України Петро Порошенко та мер Києва Віталій Кличко.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на інформацію "Схеми: корупція в деталях" на сторінці у Facebook.

Ресторан спеціалізується на стравах італійської кухні. У день святкування спеціально для Юрія Луценка його закрили на вхід для звичайних відвідувачів. Хоча, зазвичай, адміістрація закладу на такі поступки не йде. Ресторан належить Михайлу Бейліну, якого підозрюють в причетності до корупційної схеми в "Укрзалізниці", внасліок чого держава не дорахувалася 20 мільйонів гривень.

Привітати Юрія Луценка прибули екс-президент України Петро Порошенко, мер столиці Віталій Кличко, бізнесмен Ігор Суркіс, колишній начальник Управління держохорони Валерій Гелетей, прокурор Роман Говда, колишній керівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров, колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В'ячеслав Свірець, екснардеп від «Блоку Петра Порошенка» та політтехнолог Порошенка Ігор Гринів.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що депутати від партії "Слуга народу" не будуть витрачати на новорічний корпоратив мільйон гривень від спонсорів, а заплатять за вечірку самі.