RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Приховані камери в роздягальнях: мережі обговорюють знахідку в спортклубі Порошенко

У столичному спортклубі "5 елемент", власником якого називають екс-президента України Петра Порошенка, слідчі ДБР 20 грудня знайшли приховані камери стеження.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

Камери виявили у роздягальнях. Засоби стеження були вмонтовані у вентиляцію та систему сигналізації. Слідчі вилучили усі технічні засоби та направили їх на експертизу. Наразі досудове розслідування розпочате за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 359 Кримінального кодексу України – незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації.

Тим часом, у мережі бурхливо відреагували на новину про обшуки у спортклубі колишнього президента й приховані камери у роздягальнях. Багато українців вважають, що це - лише привід, аби притягнути Петра Порошенка до кримінальної відповідальності. А деякі користувачі мережі відреагували на ситуацію з гумором - стверджують, що колишній президент - таємний агент найпопулярнішого хостингу порновідео. Тому йому і знадобилися приватні записи із камер спостережень за відвідувачами.

Нагадаємо, що санкціоновані обшуки у спортивному клубі відбулися за оперативного супроводу працівників Служби безпеки України в рамках досудового розслідування двох кримінальних проваджень, учасником яких є п’ятий президент України. Спорткулб розташований на Рибальському острові в Києві (вулиця Електриків, 29а) та належить народному депутату від "Європейської солідарності" Петру Порошенку і його бізнес-партнеру Ігорю Кононенку.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 20 грудня люди в масках увірвалися в будівлю спортклубу "5 елемент".