RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Є сумніви: чоловік Окуєвої висловився про затримання підозрюваних

Чоловік Аміни Окуєвої, який був разом з нею в автомобілі в день, коли на них скоїли замах, прокоментував затримання підозрюваного у вбивстві дружини.

Про це повідомляє hromadske.

Осмаєв зазначив, що ніколи не знав підозрюваного, а також інших членів групи.

Він розуміє, що це замовний злочин: "Щодо слідства немає сумнівів, але є сумніви в судовій системі, яка відпускає підозрюваних у вбивствах", - зазначив Адам.

У 2017 році після вбивства тодішній радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив про те, що на зброї було знайдено ДНК ймовірних стрілків. Однак оперативно цю інформацію спростували у поліції, зазначивши, що жодних слідів не було. Адам Осмаєв пояснив, що впродовж розслідування не знав більше за ЗМІ, але певен, що інформацію про ДНК на зброї спростували задля того, аби не зашкодити слідству.

"Спочатку сказали про ДНК, але це було неправильно з оперативної точки зору, тому потім спростували, щоб приспати пильність злочинців", - сказав Осмаєв.

Чоловік також висловив вдячність правоохоронцям, зазначивши, що "це велика удача, передумовою якої стала рутинна робота поліції".

"Я думаю скоро слідство надасть інформацію щодо замовників. Це представники влади в РФ", - упевнений Осмаєв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше підозрюваний у справі про вбивство Окуєвої заявив пресі, що його затримали в іншій справі, після чого відпустили за рішенням суду, а викладені фото та інформація МВС - помилка.