RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Справжній "ажіотаж": мережі повеселили нові дані про потяг з Росії до Криму

Російські окупанти, які запустили перший потяг з Москви до окупованого Криму, що проїжджає по новому залізничному мосту через Керченську протоку, змінили розклад руху складу.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Якщо спочатку поїзд ходив кожен день, то тепер, починаючи з 15 січня, тільки через день. При цьому, час у дорозі не зміниться і складе 43 години.

"Так, з 15 січня поїзд із Санкт-Петербурга до Севастополя ходить через день, а з Севастополя в Санкт-Петербург перейде на режим роботи "через день" в п'ятницю, 17 січня", - пише одне з видань.

У мережі тут же висміяли зміна режиму руху поїзда.

"Поїздатий поїзд-скреповоз по мосту буде тепер ходити не кожен день, як обіцялося, а ЧЕРЕЗ день з Петербурга до Севастополя. Унаслідок ВІДСУТНОСТІ бажаючих на поїздатому потягу котитися в сакральний Крим", - написав блогер під ніком RoksolanaToday & Крим25%.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що начальник першого пасажирського поїзда з Санкт-Петербурга до Севастополя через Керченську протоку Олександр Калеущенко запізнився на відправлення через урочисту частину, однак до складу все-таки потрапив.

Нагадаємо, що в Європейському союзі (ЄС) вважають, що відкриття залізничного сполучення між Росією і окупованим Кримом є ще одним порушенням суверенітету і територіальної цілісності України.