RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Мати скандальних фіналісток українського "Євробачення" видала "перл" про Крим: в мережі обурюються

Лариса Опанаск - мати виконавець із дуету ANNA MARIA, які стали відомі своїми проросійськими висловлюваннями - зробила скандальну заяву про Крим та українців.

Про це повідомили у блозі RoksolanaToday&Крым25% в Twitter.

Лариса Опанасюк в анексованому Криму обіймає посаду омбудсмена. Днями заявила, що переймається тим, що на півострові так і не запрацював Фонд підтримки кримчан, які постраждали від переслідування з боку України.

Нагадаємо, що майже рік тому - 22 лютого 2019 року - у мережі розгорівся гучний скандал за участю фіналісток українського "Євробачення" з дуету ANNA MARIA, які не змогли дати відповідь на питання журналіста про те, чий Крим.

"Насправді Крим залишився Кримом. Те ж саме море, ті ж самі гори, те ж саме повітря .... Мені здається, Україна втратила Крим. Це наша думка", - відповіли дівчата на питання журналіста Романа Скрипіна про те, що ж сталося з Кримом.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, у листопаді 2019 року в Криму призначили нового уповноваженого з прав людини - Ларису Опанасюк, маму співачок дуету ANNA MARIA, які потрапили в скандал на відборі українського конкурсу "Євробачення".