RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Замість весілля - похорон: мережу потрясли кадри прощання із загиблою в Ірані стюардесою МАУ

На церемонію прощання з 24-річною бортпровідницею літака Boeing-737, яка загинула в авіакатастрофі в Ірані, Марією Микитюк, в Будинку скорботи в місті Івано-Франківську зібралося близько трьох сотень людей.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Суспільне".

Серед тих, хто прийшов попрощатися із загиблою в авіакатастрофі літака МАУ в Ірані бортпровідницею, були родичі, близькі та друзі Марії Микитюк.


Директор Івано-Франківської гімназії №1 Ігор Дейчаківський згадував свою колишню ученицю, як цілеспрямовану і життєрадісну дівчину. "У нашій гімназії не просто вчитися, тому яскраво запам'яталося, як вона намагалася дивитися на все позитивно, і одночасно йшла до своєї мети", - зауважив він.

Прийшла на похорон колишня сусідка Марії Микитюк з її рідного села Старі Кривотули, знала її матір та бабусю. "Тепер не ступить її ніжка на той двір, який бабуся зберігала для своєї внучки. І до тієї річки, на яку вона бігала купатися, по тих вулицях вона не піде, якими вона ходила в дитинстві", - голосила жінка.

Марія була єдиною дитиною в сім'ї, її виховувала тільки мама. Наступного року дівчина планувала весілля.

Як повідомляв "Апостроф", в аеропорту "Бориспіль" відбулася церемонія вшанування пам'яті загиблих в результаті катастрофи авіалайнера компанії МАУ в Ірані.

Крім того, 19 січня в Козельці, під Черніговом, зустріли труну з тілом 34-річного загиблого в авіакатастрофі МАУ в Ірані Ігоря Матькова.