RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

На передовій з першого року: названо ім'я загиблого на Донбасі добровольця, фото і відео

У зоні проведення ООС на Донбасі від поранень, отриманих під час обстрілу найманців РФ, загинув військовослужбовець ЗСУ Антон Хоба.

Про це повідомляється в Facebook-сторінці міського голови Шостки Миколи Ноги.

"На фронті героїчно загинув командир відділення Антон Хоба, 1992 року народження. Шостка втратила ще одного сина в цій страшній війні. Загинув ще один доброволець. На передовій молодий чоловік був з 2014 року. Від імені жителів Шосткинської об'єднаної територіальної громади висловлюю глибокі співчуття всім, хто знав Антона. Це втрата для кожного з нас і наше спільне горе. Схиляємо голови перед пам'яттю Героя і молимося за упокій його душі", - наголошується в повідомленні.

Антон Хоба народився в 1992 році, жив в місті Шостка Сумської області, служив в одному з підрозділів Збройних сил України.

Більш детальна інформація, а також дата і час прощання буде повідомлено додатково.

У 2018 році боєць брав участь в проекті телерадіокомпанії "Акцент" "Хоробрі серця". Він розповів про військові і мирні будні, про мрії і плани.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Міністерстві оборони України виступили проти розведення сил на Донбасі по всій лінії зіткнення, оскільки це призведе до заморожування конфлікту.