RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У розслідуванні справ Майдану стався важливий поворот: подробиці

В Офісі Генерального прокурора прийняли рішення змінити групу прокурорів, які будуть вести розслідування справ про вбивства на Майдані в Києві 20 лютого 2014 року.

Про це повідомляється на сторінці "Адвокатська дорадча група" в Facebook.

Адміністратори сторінки вказали, що зміна групи прокурорів сталася після задоволення Святошинським судом Києва клопотання про відвід прокурорам.

"Добрі новини з Офісу Генерального Прокурора. Змінено групу прокурорів у справі по вбивствам на вул. Інститутській 20.02.2014 р. Після задоволення відводу фейковим прокурорам 14.01.2020 Святошинським районним судом", - зазначили на сторінці.

Також було названо і новий склад прокурорської групи у "справі Майдану", в нього увійшли співробітники відомства, які раніше вже займалися зазначеною справою.

"Генеральний прокурор 27.01.2020 своєю постановою повернув "оригінальний" склад групи прокурорів - Олексія Донського, Ігоря Земского, Яніса Симонова і підсилив групу", - вказали юристи.

Користувачі мереж в коментарях під публікацією поділилися думками про мету призначення тимчасової групи прокурорів, яка припинила свою роботу над розслідуванням.

Як повідомляв "Апостроф", раніше адвокати заявляли, що призначення керівників відділу з розслідування справ Майдану в ДБР було проведено непрозоро.