RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

СБУ, не спи! Історія з бордами "Росія" в Києві отримала продовження, мережа вибухнула

Дивні рекламні бігборди в Києві, на яких було написано, що Росія є стратегічним партнером України, демонтували прямо вночі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

За словами активістів, дані про інцидент вони передали співробітникам правоохоронних органів, але обурення в мережі викликав той факт, що реакції Служби безпеки України (СБУ) так і не було.

Варто відзначити, що авторство провокаційних бордів приписали бізнесменові Юрію Катющенку, фото якого розмістили на банері з текстом на російській мові: "Росія - наш головний стратегічний партнер". Проте, багато хто сумнівається, що він сам їх замовляв - можливо, це підступи конкурентів.

Блогер Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook зазначив, що Олег Катющенко є будівельним менеджером, засновником компанії Holly Industrial. Його дружина Інна - власниця глянцевого журналу Viva, а також компанії "Едіпресс".

Він додав, що власники борда заявили про підставу, і уточнив, що володіє рекламною конструкцією Олександр Нощенко - колишній помічник екс-регіонала-акордеоніста Яна Табачника.

"Навіть якщо це брудна гра конкурентів, яких Катющенко не пускає на ринок полімерного ін'єктування або якась особиста помста - це ДНИЩЕ! Уявіть, йде ветеран національно-визвольної війни по Києву, а тут... А ще страшніше - приїхав воїн у відпустку з фронту, де РФ воює, йде по Києву, а тут "Наш головний стратегічний партнер Росія"... "Де я, пацани???" Уявляєте???" - підкреслив Приходько.

З ним погодилися користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше соцмережі розгнівала поява на вулицях Запоріжжя бігбордів до 111-річчя керівника радянської зовнішньої розвідки, генерала НКВС Павла Судоплатова.