RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Народила у ванній: з'явилися подробиці про 17-річну українку, яка вбила своє немовля

17-річна студентка, яка запакувала свою новонароджену доньку в пакет і тим самим убила її, народила немовля у ванній і навіть не обробила дівчинці пуповину.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на "Типовий Херсон".

Народила неповнолітня у ніч на 30 січня у кімнаті гуртожитку по вулиці Промислова у місті Олешки Херсонської області. Спочатку скаржилася вахтерці на біль у спині, а потім попросила викликати "швидку". Медики, які прибули на виклик, знайшли дівчину у закривавленій ванні. Вона пояснила, що зараз перебуває на 16-му тижні вагітності і у неї стався викидень. А плід, мовляв, вона змила у каналізацію, бо злякалася.

У лікарні під тиском медиків 17-річна студентка зізналася, що народила живу дівчинку, яку зав'язала у магазинний пакет і заховала у вбудовану шафу. На місце одразу прибули правоохоронці, немовля госпіталізували до лікарні, але врятувати дитину не вдалося.

Як з'ясували правоохоронці, сама дівчина проживає у селі Білозерського району Херсонської області. Батькам про вагітність не говорила. Хто батько дитини, поки що теж невідомо.

Як писав "Апостроф" раніше, у потязі "Сімферополь-Москва", який прямує з анексованого Криму до Росії по Керченському мосту, жінка викинула з купе потяга немовля.