RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Слуга народу" засвітилася в Раді в дорогих нарядах: фото

Народного депутата від партії "Слуга народу" Оксану Дмитрієву помітили 4 лютого в залі парламенту в одязі та взутті, загальна вартість яких становить понад 70 тисяч гривень.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналістка Анна Стешенко.

Початкова вартість піджака становить майже 2 тисячі євро.

"На красивих ніжках - стьобані черевички Le Silla за 21.512 грн. З огляду на вартість піджака в такому кольорі за 47.350 грн. (За винятком бюджетної чорної сумочки DKNY на плечі), такий неповний лук тягне майже на 70.000 грн", - написала журналістка.

"Дмитрієва - за освітою лікар, дійсний член Громадської спілки "Стоматологи України". Явно може дозволити собі такі бренди, хоч і зарплата нардепа без "депутатських" сьогодні в середньому 40 тис.грн. Але питання в іншому: навіщо? В злиденній країні, де у пенсіонерки близько 2000 гривень на місяць (тієї, якій колега по фракції Брагар рекомендував продати елітну собаку для оплати за газ) таке одягати в публічне місце?", - зазначила журналістка.

Як повідомляв "Апостроф", н ародно депутат Сергій Рудик прийшов на засідання у Верховну Раду з годинником, який коштує понад 8 тисяч доларів.

Раніше в Раді народного депутата від партії "Слуга народу" Ірину Аллахвердиева помітили з сумочкою від бренду Gucci, вартість якої перевищує загальну суму в 10 мінімальних українських зарплат.