RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Скандал через обшуки на "1 + 1": екс-глава каналу зробив несподіване зізнання Зеленському

Після обшуків на телеканалі "1+1" народний депутат від "Слуги народу" Олександр Ткаченко на зустрічі фракції з президентом Володимиром Зеленським визнав, що записи прослушки прем'єра Олексія Гончарука перебували на комп'ютерах каналу.

Про це повідомляє видання "Букви", посилаючись на слова одного з нардепів.

"Дубинський (нардеп Олександр Дубинський - "Апостроф") підняв цю тему. Спочатку вони все заперечували. Потім президент сказав, що у нього є 100% дані, що ці записи були на комп'ютерах каналу. Потім Ткаченко сказав: а що такого, що вони там були. Це, мовляв, журналістська робота. На що Зеленський відповів, що журналістська робота - це сказати, що було незаконне прослуховування, і оприлюднити, а не монтувати і викидати в мережу", - розповів депутат на умовах анонімності.

У той же час президент повідомив, що попросить главу Служби безпеки Івана Баканова провести брифінг про вчорашні обшуки.

Нагадаємо, телеканал "1+1" заявив, що не знає причин обшуків СБУ, які проходять в будівлі в Києві за адресою Куренівська, 18.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли фотожабами обшуки СБУ телеканалу "1+1", який належить українському олігарху Ігорю Коломойському.