RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

"Не будь Ткаченком, поважай старших": в соцмережах обурилися хамству депутата "Слуги народу"

У четвер, 6 лютого, в залі парламенту народний депутат "Слуги народу" Максим Ткаченко нецензурно вилаявся на адресу депутата "Батьківщини" Олексія Кучеренка, в мережі на його хамство відреагували різко негативно.

Про це пише видання "Гордон".

Так, Кучеренко звернувся до першого віце-спікера Руслана Стефанчука з проханням "втихомирити" депутата Дмитрука, який заважав пройти до президії його колезі Сергію Власенку. У цей момент до Кучеренко підійшов Максим Ткаченко і почав його нецензурно ображати.

"Ваш час вийшов, йдіть відпочивати, їдьте в санаторій, в Трускавець, відпочивайте", - заявив він.

Кучеренко у відповідь назвав депутатів "Слуги народу" "малолітніми клоунами".

"Зараз за клоуна, бл**ь ... За клоуна ви щас п**ди отримаєте", - заявив Ткаченко.

"Я хочу на це подивитися", - парирував Кучеренко.

Після цього колеги відвели депутата з фракції "Слуга народу" в сторону.

У Telegram-каналі Ze Rada розкритикували такі дії депутата президентської партії і розповіли про деталі з біографії винуватця.

"Опудало, яке публічно загрожувало (побити) депутата Кучеренко – депутат "Слуги народу" Максим Ткаченко. Погано Максима в Луганську вчили старших поважати. Кучеренко в 2 рази старший за нього і був міністром, коли Ткаченко ще під себе ходив ... Максим - колишній директор "квартал Концерт", продюсер Тіни Кароль, радник глави РНБО і особистий куратор Донбасу від Зеленського (звичайно, через Єрмака). Його в політику привів за ручку особисто Зеленський. Нехай за нього і відповідає. Саме він розставляє кадри в Донецькій і Луганській областях. Це дуже ласий шматок, тому що там не ради, а цивільні та військові адміністрації. Ні з ким нічого не потрібно узгоджувати. Більшість керівників в цих областях друзі Максима", - зазначили автори каналу.

Також в мережі висміяли некоректну поведінку депутата рядом фотожаб.