RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У Києві розгорівся гучний скандал через пісні прихильниці бойовиків ДНР в пабі, відео

В "Портер Паб" змушені були вибачатися за трансляцію в одному з барів мережі на вулиці Житомирській в Києві пісень російської співачки Юлії Чичеріної, яка відверто підтримує ЛНР/ДНР і перебуває в розшуку СБУ.

Гнівний пост з приводу пісень Чичеріної у відомому столичному пабі написав користувач Facebook Євген Яковлєв.

"Портер на Житомирській, грає Чичеріна. Це вже край дна. Побачив у сторіз і охренів від цього. До вас навідатися особисто і запитати з того, хто це допустив?" - написав він у соцмережі.

Автор поста з обуренням нагадав, що Юлія Чичеріна - затятий шанувальник ДНР/ЛНР, яка з недавніх пір перебуває в партії "За правду" Захара Прілепіна. Крім того, співачка перебуває в розшуку СБУ.

Відео - в коментарях за посиланням.

В "Портер Паб" вже вибачилися перед відвідувачами за трансляцію пісень Чичеріної, стверджуючи, що не стежать за творчою кар'єрою співачки. У закладі пообіцяли видалити з плейлистів її пісні протягом найближчих днів.

Як повідомляв "Апостроф", 40 народних депутатів з 4 фракцій і груп звернулися до Служби безпеки України (СБУ) із закликом не пускати в Україну російських співаків і артистів, які виступають в окупованому Криму, підтримуючи анексію півострова Росією.