RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Полюють" на людей і вбивають за гроші: бойовики влаштовують дикі сафарі на Донбасі

Заступник начальника штабу першого армійського корпусу ДНР Едуард Пелішенко нібито влаштовує на окупованій території Донбасу сафарі для заможніх росіян, живими мішенями на яких виступають бойовики, що провинилися.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на блог "Фашика Донецького" на сайті "Обозреватель".

За даними блогера, колишній український військовослужбовець, який під час окупації перейшов на бік бойовиків, Едуард Пелішенко на прізвисько Крим влаштував бізнес на полюванні для заможних росіян, яким набридло стріляти в тварин.

"Качки або кабани - це для лохів. Пелішенко пропонує заможним росіянам "пополювати" по-справжньому - постріляти в динирійців зі зброї, яку "мисливцям" можна вибрати самостійно", - пояснює він.

За даними блогера, за окрему плату клієнт Пелішенко може вибрати особисто "тушку" для відстрілу, для цього існує спеціальний каталог. Пропажі рядових бойовиків, переважно з 3-й і 100-й бригад, а також з 11 полку, прямо з окопів потім списують на підступи української розвідки і "божевільний американський спецназ".

Якщо клієнт не згоден платити за вибір мішені, організатор кривавого бізнесу пускає в витрата когось із тих, хто проштрафився бойовиків за алкоголізм, насильство або дебош.

Крім власне полювання, Пелішенко надає заможним російським "мисливцям" повний спектр послуг: організовує транспорт, алкоголь, ескорт, наркотики, повій-ескортниць, вибір зброї для полювання.

"Постріляти у Едіка вату не дуже дорого: вбити ватана з автомата Калашникова буде коштувати від 500 доларів; відправити динирійця до сталіна зі снайперської гвинтівки - від 700 доларів; знищити диниропітека з пістолета, використовуючи при цьому РПГ - від 1000 вічнозелених; наркотики, трансфер на "полювання", алкоголь, шалави - все це додається до ціни окремо ", - повідомляє блогер.

"Фашик Донецький" стверджує, що цей бізнес процвітає: "клієнти" є постійно, "тушки" теж.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Донецьку козачі підрозділи бойовиків з "війська донського" відкрили цілу секретну в'язницю на вулиці Травневій, де катували і вбивали українців.