RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

40 днів від катастрофи: в Україні зворушливо вшанували пам'ять загиблих під час аварії літака МАУ, фото і відео

У понеділок, 17 лютого, у Києві під посольством Ірану зібралось багато людей, оскільки минає 40 днів з моменту трагічної загибелі пасажирів та екіпажу літака МАУ рейсу PS752, що був збитий поблизу Тегерана.

У церемонії вшанування пам'яті загиблих взяли участь близько сотні людей, які принесли до дипломатичного відомства лампадки і квіти.

Окрім того, столична поліція і бійці Національної гвардії перейшли на посилений режим служби в зв'язку з проведенням в місті масових акцій.

"Відучора у центральній частині міста залучено до несення служби близько 1000 правоохоронців: як поліцейських, так і військовослужбовців Національної гвардії України. Наряди патрулюватимуть для забезпечення порядку. Залучені також кінологи та вибухотехніки. Правоохоронці проводитимуть превентивні заходи, зокрема перевірки речей та документів", – йдеться в повідомленні пресслужби столичного главку Нацполіціі.

Громадян закликали не брати у місця проведення акцій заборонені законодавством предмети.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Крім того, авіакомпанія МАУ спільно з аеропортом "Бориспіль" вирішила цього дня відкрити на території летовища сквер пам’яті жертвам авіакатастрофи, встановивши на місці скверу і меморіалу пам’ятний камінь – між терміналом D і VIP-терміналом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явився повний текст розшифрування аудіо з даними про підрив літака МАУ в Ірані в середу, 8 січня, коли загинули 176 осіб.