RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Помічені в Нових Санжарах "тітишки" записали гучне звернення, відео

Три учасники акцій протестів в Нових Санжарах проти розміщення в містечку евакуйованих з Уханю стверджують, що вони не приїжджі провокатори, а місцеві жителі.

Відео з'явилося на YouTube-каналі "Полтавське ТБ".

"Ми місцеві жителі. Ми ніякі не тітушки. Ми жителі Новосанжарщини. Самі родом з Нових Санжар", - кажуть вони на відео, записаному на тлі Новосанжарської райдержадміністрації.

Один з них на відео каже, що є учасником бойових дій, на акцію протесту прийшов "з інтересу" і пробув там тільки близько години.

Хлопці назвали свої імена, двоє з них повідомили, що живуть в Нових Санжарах,а ще один - в навколишньому селі. Вони стверджують, що не мають ніякого відношення до Кропивницького, як пишуть в соцмережах.

"У масових заворушеннях участі не брали. Тільки привозили голодним людям пиріжки, 30 штук з вареничної. Щоб люди поїли, прийшли, стали, і за ті півтори години потрапили в кадр", - кажуть хлопці.

Нагадаємо, ще в день протестів в соцмережах почали з'являтися пости, в яких "викривали" деяких із протестуючих. Їх автори вважають, що вони не з Нових Санжар, а "понаїхали" з інших міст. Зокрема, з Кропивницького і Кривого Рогу.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський розповів про громадян, які прибули з Китаю, запобіжні заходи і небезпеку для українців. Гарант зазначив, що в жодній країні народ не влаштовував протесту проти прильоту громадян з китайського Уханю. Всі дбали про здоров'я людей і раділи, що вони нарешті вдома.