RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Любить тварин і подорожує: що відомо про українку, яка не покинула Китай через собачку, фото

Українка Анастасія Зінченко, яка не залишила охоплений смертельним коронавірусом Китай через собачку, активно веде свою сторінку в Instagram, де постить фото з подорожей і милі знімки з тваринами.

Дівчина працює в Китаї моделлю і хореографом, житло для неї знімає фірма, з якою вона співпрацює. Зараз Анастасія очікує евакуації в Україну - їй особисто зателефонував президент Володимир Зеленський і запевнив, що питання буде вирішене.

За словами дівчини, вона не змогла виїхати з Китаю через собачку Мішу, виникли проблеми з документами тварини.

"У посольстві запропонували мені її (собачку, - "Апостроф") залишити або віддати в розплідник, на що я відповіла категоричне НІ. Не знаю, на яку відповідь вони розраховували, але я ніколи її не кину і не зраджу. Вона мій друг і моя сім'я, моя підтримка і антидепресант, вона мене не кидала в моменти, коли мені було дуже важко або коли я плакала, вона приходила до мене, облизувала мої сльози і лягала спати поруч", - зазначила Анастасія.

На своїй сторінці в Instagram дівчина раніше розповідала, що її улюблена тварина з дитинства, яку вона мріяла побачити, - це слон. І саме в Китаї вона побувала в такому зоопарку.

Є у Зінченко і милі фото з дельфінами, і модельні знімки з іншими тваринами.

Судячи по сторінці в соцмережі, вона любить подорожувати і вже побувала в багатьох регіонах Китаю.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Детальніше про те, як відбувалася евакуація українців з китайського міста Ухань, читайте в матеріалі "Апострофа": До Харкова прибув літак з евакуйованими з Китаю українцями: всі подробиці, фото і відео.