RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Спливли цікаві деталі і пікантні фото українки, яка не вилетіла з Китаю через собачку

Українка Анастасія Зінченко, яка через заборону взяти на борт літака свою собаку залишилася в китайському місті Ухань, що стало центром поширення небезпечного коронавірусу, приїхала до Китаю з Херсона і працювала в модельному бізнесі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "КП в Україні".

ДИВІТЬСЯ БІЛЬШЕ ФОТО АНАСТАСІЇ ЗІНЧЕНКО

Як повідомила виданню Оксана Кияшко, мати 22-річної дівчини, яка через собаку відмовилася від евакуації з Ухань, її дочка не могла кинути напризволяще однорічного шпіца Мішеля. Собаку не дозволили взяти на борт літака, хоча їй зробили всі необхідні щеплення і оформили потрібні документи. Настя залишилася в зараженому місті разом з собакою.

Анастасія Зінченко приїхала до Китаю з Херсона, де зараз живе її мама. Протягом трьох років вона працювала тут моделлю і хореографом. Деякі свої фото дівчина опублікувала в Instagram.

Незадовго до спалаху коронавируса, 28 грудня, Анастасія Зінченко переїхала в місто Ухань.

За словами її матері, українка живе в квартирі, яку для неї орендує фірма, з якою вона співпрацює. Проблема виникає лише з харчуванням. Для покупок в супермаркеті потрібні талони і спецпропуск, виходити за продуктами можна тільки три рази в тиждень.

Їду собі Анастасія має можливість купувати в сусідньому кіоску. Корм для Мішеля дістати складніше - зоомагазини в місті закриті.

Зараз дівчина чекає закінчення епідемії, щоб нарешті повернутися додому.

Детальніше про те, як відбувалася евакуація українців з китайського міста Ухань, читайте в матеріалі "Апострофа": До Харкова прибув літак з евакуйованими з Китаю українцями: всі подробиці, фото і відео.