RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Допомагала дітям: спливли несподівані подробиці і фото українки, яка не залишила Китай через песика

Українка Анастасія Зінченко, яка не залишила охоплений смертельним коронавірусом Китай через песика, перед від'їздом в Піднебесну з Херсона займалася благодійністю.

Про це можна судити по знімках з Instagram дівчини, які датовано 2018 роком.

"Цю поїздку до Цюрупинського дитячого будинку-інтернату, я організовувала ще влітку, але тільки зараз вирішила викласти, щоб показати вам, як вона успішно пройшла і що всім, хто передавав дітям речі, іграшки, продукти, солодощі, гроші - ці дітки сказали спасибі і були щасливі!" - йдеться у підпису до фото.

У той приїзд дівчина на зібрані від всіх небайдужих гроші, не тільки потішила вихованців дитбудинку солодощами і фруктами, а й привезла маленького друга для них - плямистого гризуна в клітці.

Також Зінченко поділилася знімком з дитбудинку, на якому один з його вихованців в якості подяки дарує їй картину, що зроблено власними руками.

"На першому фото я з найталановитішим хлопцем який живе в цьому будинку, і в черговий раз коли я приїхала до них в гості він мені приготував картину в якості подарунка", - розповіла дівчина.

Детальніше про те, як відбувалася евакуація українців з китайського міста Ухань, читайте в матеріалі "Апострофа": До Харкова прибув літак з евакуйованими з Китаю українцями: всі подробиці, фото і відео.