RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Коронавірус продовжує вбивати: нові дані про жертв і ситуацію в заражених країнах, фото

Смертельний коронавірус з Китаю продовжує поширюватися по всьому світу, викликаючи паніку серед людей, - число його жертв зростає.

Станом на ранок вівторка, 3 березня, кількість заражених COVID-19 становить 90 182 особи, померли від захворювання 3 177 пацієнтів, побороли хворобу більше 48 тис. осіб.

Варто відзначити, що в Китаї динаміка захворювання йде на спад: число тих, що заразилися, зросло лише на 125 за добу, загальна кількість хворих - 80,1 тис. За добу помер 31 пацієнт, таким чином число жертв досягло 2 943.

Південна Корея заявила про 600 нових випадків зараження коронавірусом. Загальна кількість хворих у країні становить 4812 осіб. При цьому померло 28 осіб.

В Італії лікарі підтвердили коронавірус у 2036 пацієнтів, 52 людини загинули.

Більше 1,5 тис. хворих підтвердили в Ірані. На території країни повідомляють про 66 летальних випадків.

У Чехії підтвердили 4 випадки зараження. Представник лікарні чеського міста Усті-над-Лабем Павло Длоугі зафіксував діагноз у 53-річної пацієнтки, яка повернулася нещодавно з Італії.

У Німеччині кількість заражених досягла 150 осіб, що викликало паніку серед місцевого населення - люди буквально змітають з полиць продукти першої необхідності. З продажу зникли масло, макаронні вироби, борошно і туалетний папір дешевих брендів.

Галина Петрова, яка живе в Гейдельберзі, розповіла на своїй сторінці в Facebook, що про минуле різноманіття в магазинах нагадують тільки цінники, і опублікувала фото.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Читайте також матеріал "Апострофа": Українці в Італії бояться, що їх закидають камінням на Батьківщині - активістка з Риму.