RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Коронавірус вже в Україні: влада зробила термінову заяву, відео

В Україні було зафіксовано перший випадок зараження коронавірусом, повідомили джерела "Апострофа" в уряді. Згодом інформацію підтвердили в Мінздраві.

Зараження коронавірусом Covid-19 виявлено в Чернівцях.

Вірус знайшли у чоловіка, який приїхав в Україну на автомобілі з Румунії. Туди він прилетів з Італії, де бушує Covid-19.

Зараз українська влада зв'язується з Бухарестом, щоб в Румунії почали перевірку всіх пасажирів рейсу, на борту якого був хворий українець.

Відомо, що він подорожував разом з дружиною, вона зараз теж на карантині. При перетині кордону температура у них була нормальною. У даний момент у чоловіка такі симптоми: гарячка і сухий кашель.

Дивіться відео брифінгу головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка:

Також брифінг щодо запобігання поширення коронавируса буде проведено в Чернівецькій області в приміщенні обласної держадміністрації.

Нагадаємо, станом на ранок вівторка, 3 березня, кількість заражених COVID-19 становить 90 182 особи, померли від захворювання 3 177 пацієнтів, побороли хворобу понад 48 тисяч людей.

Читайте також матеріал "Апострофа": Українці в Італії бояться, що їх закидають камінням на Батьківщині - активістка з Риму.