RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Не говорять ні слова! Українка з собачкою з Китаю схвилювала мережу заявою

Українка Анастасія Зінченко, яка не залишила охоплений коронавірусом Китай через собачку, схвилювала мережу новою заявою.

Її вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина нагадала, що 1 березня офіційно ввели заборону на ввезення тварин в Україну з Китаю.

"Цікаво виходить адже, так? Через два тижні після того, як мені зателефонував президент і пообіцяв допомогти, забрати мене з собачкою, через два тижні Україна ставить заборону. Причина якої - випадок у Гонконзі, у собаки підозра на коронавірус. І чомусь тільки Україна поставила таку заборону", - зазначила вона.

Зінченко підкреслила, що з нею ніхто не зв'язувався, їй не дзвонили протягом тижня. Про евакуацію нічого чутно, не говорять, що робити далі.

"Україна знову дотягла з евакуацією до такого моменту, коли стоять вже нові проблеми. Якби все зробили протягом першого тижня, коли я звернулася за допомогою і мені її пообіцяли, вже все забулося б - і я незабаром була б удома. Новин у мене немає абсолютно ніяких зараз, що буде далі. Скільки триватиме карантин у Китаї та як я потраплю додому", - додала дівчина.

Українка уточнила, що вона вдома на карантині з 19 лютого, з продуктами харчування проблем зараз немає, але є проблема з питною водою.

На її пост бурхливо відреагували в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше спливли несподівані подробиці і фото українки, яка не залишила Китай через собачку.