RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Влаштували "полювання": в Росії розгорівся гучний секс-скандал з журналісткою, відео

Журналістку "Радіо Свобода" Ніну Довледзянову звинуватили в сексуальних домаганнях і звільнили з роботи, на неї поскаржився співробітник, який молодший на 18 років.

Про це повідомляє Lshot вTelegram.

Московський офіс послався на правила головної компанії в США і звільнив жінку.

Журналістка розповіла, що це сам хлопець влаштував на неї "абсурдне полювання".

За словами Давлетзяновой, керівництво "Радіо Свобода" позбулося від неї "вкрай принизливо. Воно направило повідомлення про звільнення, яке було оформлено заднім числом, поштою і продублювало на адресу матері, яка недавно перенесла інсульт.

Знайти нове місце роботи жінці виявилося складно - історію про її скандальне звільнення рознесли по всій Москві.

В результаті жінка подала на колишнього роботодавця до суду, направивши в інстанцію позов про захист честі, гідності та ділової репутації. "Радіо Свобода" йти на мирову угоду відмовилося і виставило в суді проти жінки двох юристів, які "вели процес агресивно".

"При цьому всі звільнені журналісти - пристойні люди. А ситуації - безглузді. Обставини можна було легко перевірити. Але ніхто не розбирається. Це дуже схоже на замовлення. Але пояснити я його не можу", - сказала Давлетзянова.

Давлетзянова працювала на "Радіо Свобода" з 2015 року, для видання вона робила матеріали на гучні теми.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 79-річний оперний співак Пласідо Домінго звернувся до жінок, які в минулому році звинуватили його в сексуальних домаганнях. Тенор попросив вибачити його і прийняв повну відповідальність за свої дії.