RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Не доїхала до майстер-класу: в Україну не пустили відому російську психологиню

У п'ятницю, 13 березня, в київському аеропорту "Жуляни" прикордонники не пропустили в Україну російського психолога Тетяну Мужицьку.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби України.

47-річна громадянка РФ, психолог 13 березня планувала провести в столиці свій майстер-клас під назвою "Теорія неймовірності". Однак її не пропустили на пункті пропуску українські прикордонні служби. Причиною відмови стало незаконне відвідування Мужицькою окупованого Росією Криму. Там вона також проводила тренінги з психології.

"Під час контролю другої лінії росіянка розповіла, що працює психологом, телеведучою, пише книги, проводить різноманітні тренінги та повідомила правоохоронцям, що прибула до столиці України нібито в особистих цілях - відвідати подругу", - йдеться в повідомленні.

Однак прикордонники з'ясували, що 13 березня жінка повинна була проводити майстер-клас в Києві, на який навіть були в продажу квитки.

"Напевно "Теорія неймовірності" російської псіхологині спрацювала, адже на найближчі три роки жінка втратить українську аудиторію, так як прикордонники відмовили їй у пропуску та заборонили в'їзд на територію України", - написала прес-служба відомства.

Як повідомляв "Апостроф", в Україну не пустили російську стендаперку і б'юті-блогерку Наталю Краснову, яка намагалася обдурити українських прикордонників.