RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Заборона на метро: Кабмін схвалив надзвичайні заходи щодо коронавірусу

У понеділок, 16 березня, Кабінет міністрів України схвалив пропозицію президента Володимира Зеленського про закриття метро для запобігання поширенню коронавірусу.

Комісія з техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням прем'єр-міністра України прийняла рішення про закриття метрополітену в Києві, Харкові та Дніпрі протягом 17 березня.

Раніше в своєму відеозверненні Зеленський закликав уряд 18 березня з 00:00 затвердити припинення роботи метро, залізниці, авіа, автобусних перевезень. Міські перевезення можуть здійснюватися в режимі до 10 осіб в маршрутних таксі та таксі, і до 20 чоловік в тролейбусах, автобусах , вагонах трамваїв.

За пропозицією Зеленського, все спортзали, ТРЦ і ресторани повинні бути закриті не тільки в Києві, а й в усіх містах України. А вже з 12:00 18 березня в Україні має бути припинено авіа, залізничне і автобусне сполучення між містами і областями.

Нагадаємо, докладніше про заходи проти коронавируса читайте в матеріалі "Апострофа": Тотальний карантин: що сказав Зеленський в терміновому зверненні до українців .