RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Криму перший випадок зараження коронавірусом: з'явилися подробиці

У анексованому Криму, де забили тривогу через нову проблему з Керченським мостом, підтвердили перший випадок захворювання коронавірусом.

Про це повідомляє "глава" Криму Сергій Аксьонов в Facebook.

"В "Республіці Крим" підтверджено перший випадок коронавірусної інфекції у жителя півострова, який прибув з Франції. Він перетинав державний кордон РФ в автомобільному пункті пропуску. Встановлено, що хворий при перетині кордону не повідомив інформацію про перебування в країнах, неблагополучних по коронавірусу. З симптомами ГРВІ він був госпіталізований в медичний заклад за місцем проживання з дотриманням всіх заходів інфекційної безпеки, в окремий бокс. Результат підтверджений в установленому порядку", - написав він.

Пізніше, "міністр охорони здоров'я Криму" Ігор Чемоданов підтвердив інформацію про перший випадок зараження новою коронавірусною інфекцією в Криму.

"Він давно вже під карантином, не переживайте. З точки зору охорони здоров'я та "Росспоживнагляду" там все зроблено правильно спочатку", - сказав Чемоданов.

Детальніше про пандемію коронавірусу на окупованих територіях читайте в матеріалі "Апострофа" - Лікарні забиті пацієнтами, пенсію брати нізвідки: як живе Донецьк в епоху коронавірусу.