RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Вже більше 100 заражених - нова пацієнтка в реанімації: свіжа статистика по коронавірусу в Україні

В Україні станом на вечір 24 березня офіційно зафіксували 101 випадок коронавірусу, ще 4 людини захворіли COVID-19 в Тернопільській та Київській областях.

Про це повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

"Коронавірус підтвердили у жителя Монастирського району, 1966 р.н. Його госпіталізували в інфекційне відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Ще одна інфікована з підтвердженим COVID-19 - теж мешканка Монастирського району, 1979 р.н. Зараз вона - в реанімаційному відділенні Монастириської лікарні", - йдеться в повідомленні.

Загалом в Тернопільській області, станом на 17:30 24 березня, 4 людини захворіли коронавірусом, ще у 7 осіб підозрюють COVID-19.

Також стало відомо про ще один зафіксований випадок коронавірусу в Броварах Київської області.

"Щойно отримали лабораторне підтвердження наявності інфекції COVID-19 в броварчанки, яка була госпіталізована вчора до інфекційного відділення ББКЛ. Дівчині 21 рік, на сьогоднішній день її стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Попередньо відомо, що вона мала контакт з іноземцями", - написав мер Броварів Ігор Сапожко.

Як повідомляв "Апостроф" раніше головний санітарній лікар України Віктор Ляшко заявив про 97 випадках коронавируса в Україні. Один із зафіксованих в Тернопільській області був в його доповіді.