RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Контактував зі священиком: спливли деталі про померлого від коронавірусу в Тернополі

Стало відомо, що чоловік, який помер від коронавірусу в Тернополі, контактував зі священиком, у якого першим в області зафіксували COVID-19.

Про це повідомили в міськраді Тернополя.

"Це житель села Ковалівка Монастириського району. Чоловікові було 68 років. Висловлюємо співчуття рідним чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Чоловік захворів 13 березня, його відразу госпіталізували в інфекційне відділення Чортківської ЦКРБ. Зі слів родичів, йому різко стало зле, почав задихатися. Рідні викликали швидку, яка доправила його до медичного закладу.

"Через десять днів був переведений до інфекційного відділення Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги. Попередньо встановлено, що пацієнт був у контакті з першим випадком, з пацієнтом з м.Заліщики, на похоронах. Всього на Тернопільщині залишається п'ять підтверджених випадків захворювання COVID-19", - повідомили в міськраді Тернополя.

Як повідомляв "Апостроф", в Івано-Франківську вже поховали 56-річну жінку, яка померла від коронавірусу. Її ховали в спецодязі, а в самій могилі хлорку перемішали з шаром землі, щоб інфекція не розповсюдилася.