RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Коронавірус не пройде! Мережу повеселили фото "пікантних" ліків в Україні та Росії

У мережі з'явилося фото з української аптеки, де на вітрині було розміщено оголошення про відсутність масок і будь-яких дезінфікуючих засобів в асортименті, при цьому препарати для "чоловічого" здоров'я там у достатку.

Про це повідомив відомий український Telegram-канал.

"Масок немає. Того, з чого їх можна зробити (марля) - теж. Дезінфікуючих засобів немає. Того, з чого його можна зробити (спирт, гліцерин) - теж. Проте є Еротон", - відзначили адміністратори каналу.

У той же час в Росії через штучний дефіцит засобів дезінфекції, продають альтернативні "способи захисту" - кляпи з секс-шопів, змащені часником.

Ніяких наукових свідчень ефективності часнику від коронавірусу, зрозуміло, немає, а сам пристрій такого "засобу" може привести до пошкоджень ротової порожнини, що навіть збільшує ризик зараження.

"Народна медицина. Тепер коронавірус не пройде! Точніше, не увійде", - підписали фото в одному з російських Telegram-каналів.

Про те, як шахраї намагаються обдурити українців із засобами від коронавіруса, і коли насправді з'являться ліки від хвороби, читайте в матеріалі "Апострофа": "Чудо-ліки" для лохів: як шахраї заробляють на коронавірусі.