RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Багато поліції і повний треш: нові деталі "битви" українців проти обсервації в "Борисполі", відео

Українських громадян, які в понеділок, 30 березня, двома літаками прибули з Катару, все таки відправили на двотижневу обсервацію, від якої вони спробували відмовитися, влаштувавши бунт в аеропорту "Бориспіль".

Відео завантаження в автобуси, якими пасажирів рейсу з Дохи відвозили в платні готелі, опублікувала одна з пасажирок.


Нагадаємо, що багато евакуйованих відмовлялися їхати на безкоштовну обсервацію в запропонований їм готель "Козацький" та тривалий час продовжували перебувати в літаку. Ті, хто погодився на цю пропозицію, пізніше поскаржилися на холод в номерах (температура повітря +12), що завдавало незручність сім'ям з маленькими дітьми.

Решта пасажирів покинули літак тільки після вимоги командира борту, який повідомив, що салон підлягає карантинній обробці. В очікуванні автобусів, які відвезли їх в платні готелі (14 діб проживання в двомісному номері - 338 євро), пасажири з Дохи простояли на вулиці в шортах при +5. При цьому їх охороняли поліцейські.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано відео з аеропорту "Бориспіль", де пасажири літака, який привіз українців з В'єтнаму, спробували уникнути обсервації і втекти від поліції.