RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

​Розбили скло: в Кропивницькому влаштували дикий дебош в автобусі через вимогу одягнути маски, відео

У Кропивницькому чоловік і жінка, через прохання кондуктора одягнути маски в рамках карантинних заходів через пандемію коронавірусу, розбили лобове скло автобуса.

Коронавірусом заражені понад 900 тис. осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє міська рада.

Інцидент стався на 103 маршруті, в автобусі А 26. В транспорт на кінцевій зупинці зайшли в салон два пасажира. Кондуктор зробив їм зауваження, щоб люди одягли маски. Потім чоловік і жінка вийшли з автобуса, почали вибивати лобове скло і двері. А вже через кілька секунд потрапили в лобове скло цеглою.

"Автобус довелося зняти з рейсу. Тепер на відновлення транспортного засобу треба 16 000 гривен. Все, що відбувалося зафіксували камери відеоспостереження. Водій викликав поліцію", - розповів заступник міського голови Олександр Вергун.

А за інформацією директора ТОВ "Олікс" Дмитра Вінницького схожа історія сталася і на 44 маршруті. Водій маршрутного таксі з сімома пасажирами відмовився брати чоловіка на зупинці, і той кинув в маршрутку камінням.

Як повідомляв "Апостроф", в умовах пандемії коронавірусу людям слід носити захисні маски, а не респіратори, адже тільки вони можуть не дати поширюватися збуднику хвороби на 1,5 метра.