RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Новинський захворів коронавірусом і розповів про самопочуття

Народний депутат України Вадим Новинський, благодійний фонд якого закупив для лікарень тести на коронавірус, заразився COVID-19, експрес-тест показав позитивний результат.

Про це сам депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Відповідно до вимог МОЗ провести перевірку контактів людей, у яких виявлено COVID-19, сьогодні пройшов тестування. Після здачі аналізів тест на коронавірус дав позитивний результат. Мій стан в нормі, я не відчуваю ніяких симптомів захворювання, температура 36,8. Комп'ютерна томографія легень не визначила відхилень від норми", - написав Новинський.

Він розповів, що до повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом.

"Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій я вирішив оголосити про це сам. Незалежно від остаточного підтвердження діагнозу маю намір дотримуватися всіх рекомендацій лікарів і режиму ізоляції. Всі, з ким я контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування", - написав нардеп.

Нагадаємо, що Благодійний фонд Вадима Новинського в честь Покрова Пресвятої Богородиці закупив в КНР 10 апаратів штучної вентиляції легенів, які були поставлені в регіональні клініки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше митрополит Онуфрій і нардеп Новинський доставили до Чернівців апарат ШВЛ і засоби захисту для медиків.