RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Блокпости і бетонні блоки: місто під Херсоном беруть в "облогу" через коронавірус

Через спалах коронавірусу місто Каховка закривається на карантин, на в'їздах встановили блокпости.

Європа готується рятувати туризм: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

Таке рішення прийняли після виявлених 22 випадків захворювання COVID-19. Тому з 29 квітня на території міста будуть проводитися тимчасові обмеження і додаткові дезінфікуючі заходи щодо недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби.

Починаючи з 08:00 29 квітня і до 06:00 4 травня місто Каховка буде закрито на в'їзд-виїзд, а саме в'їзд дозволяється лише громадянам, зареєстрованим в Каховці і автотранспорту спеціальних рейсів, що забезпечує перевезення співробітників об'єктів критичної інфраструктури.

У місті встановили карантинні мобільні блокпости на 3 км автодороги Т-2214 (район АЗС "КТК") і по вулиці Мелітопольська 1а, а також обмежено рух і перекриті дороги бетонними блоками.

Крім того, поліція цілодобово патрулюватиме вулиці міста. Так контролюватимуть дотримання громадянами карантинних заходів. Всіх жителів Каховки просять залишатися вдома.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Почаїв Тернопільської області, де знаходиться Почаївська лавра, з 21 квітня ввели заборону на в'їзд і виїзд через спалах коронавірусу.