RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Дніпро відновлює рух громадського транспорту: дата і умови для пасажирів

Роботу міського громадського транспорту в Дніпрі з 12 травня планують відновити в звичайному режимі руху, проте необхідність наявності спецквитків та обов'язкових масок для проїзду збережеться.

Європа прощається з карантином: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомили на Facebook-сторінці департаменту транспорту та інфраструктури міськвиконкому.

Як сказано в повідомленні, в зв'язку зі скасуванням постановою Кабміну частини обмежувальних заходів в Дніпрі заплановано відновлення роботи 39 автобусних маршрутів, в схему руху деяких з них внесено зміни.

"У той же час для користування міським транспортом необхідно мати спеціальний квиток, посвідчення особи і засоби індивідуального захисту (санітарну маску і рукавички). Також відновлюється плата за проїзд згідно зі встановленим тарифом", - сказано в повідомленні.

Відновить свою роботу в Дніпрі також міський електротранспорт. Графіки і схеми руху залишаться тими ж, які діяли до введення карантинних обмежень. Кількість пасажирів буде обмежено кількістю сидячих місць.

У середу, 6 травня, в місті будуть відкриті додаткові пункти видачі спеціальних квитків, які будуть працювати в будні (понеділок-п'ятниця) з 10 до 16 годин. Передбачено 5 нових пунктів - в Дніпровській міськраді, Самарській та Новокодацькій райрадах міста, на АТП 11205 і в тролейбусному депо №2 КП "ДЕТ".

"За вказаними адресами буде можливість подати заяву на отримання спеціальних квитків, яку буде розглянуто за скороченою процедурою, і отримати спеціальні квитки дуже швидко", - обіцяють в департаменті транспорту.

Як раніше повідомляв "Апостроф", головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко зробив категоричну заяву про запуск громадського транспорту в рамках пом'якшення карантину через коронавірус в Україні з 11 травня.