RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Породілля померла, тіло немовляти зникло: в Запоріжжі сталася шокуюча історія, фото і відео

Під Запоріжжям сталася жахлива НП в пологовому будинку, в результаті чого померли 34-річна породілля і новонароджена дитина.

Про це кричущий випадок розповів чоловік загиблої дівчини Святослав Наумічев на своїй Facebook-сторінці.

"Ситуація наступна. 10.03.20 моя вагітна дружина (7,5 місяців вагітності, 34 роки) ввечері пішла на курси англійської мови. Там у неї відійшли води, і вона потрапила до пологового відділення міста Енергодар. Після факту хірургічного втручання (кесарів розтин) лікарів - дитина мертвонароджений, а у дружини відмовили нирки", - написав він.

За його словами після того, як родичі наполягли, породіллю перевезли в Запоріжжі. Там лікарі 43 дня боролися за її життя, але врятувати її не вдалося, жінка померла.

"24.04.2020 в Енергодарі її поховали. Хотіли разом з нею поховати і дитину, але прийшовши до Енергодарського моргу, виявилося, що тіло дитини відсутнє. Більш того, ніяких записів в журналах, що дитина потрапила в морг, немає. Розтин дитини робили в Запоріжжі (є записи в журналах), тіло дитини разом з довідкою про розтин, забрали медичні працівники Енергодару, але в морг тіло не доїхало. Виникає питання - де поділося тіло дитини? Що приховують лікарі пологового відділення? Одне з припущень - дитину могли продати в приватну клініку на органи", - розповів Наумичев.

За фактом смерті жінки і зникнення тіла дитини відкрито кримінальні виробництва.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що з інфікованою на коронавірус жінкою, яка померла після пологів у лікарні Івано-Франківська, контактували медики, у яких також виявили COVID-19.