RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Спецоперація "Янукович": мережі підірвала нова затія Гордона

Після скандальних інтерв'ю з кримською зрадницею Наталією Поклонською і терористом Ігорем Гіркіним "Стрєлковим" український журналіст Дмитро Гордон збирається поговорити з екс-президентом-утікачем Віктором Януковичем.

Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, викликавши обурення в соцмережах своїм ставленням до колишнього глави держави, який втік зі своєї країни в Росію.

Дмитро Гордон заявив, що президент-утікач "дуже хоче дати йому інтерв'ю", і зауважив, що така розмова буде цікавою. При цьому журналіст висловив своє ставлення до Януковича як до "жертви".

"Я думаю, що Віктор Янукович - жертва. У мене є стійка думка, що він жертва розіграної навколо нього комбінації, я хотів би з ним про це поговорити", - сказав Гордон.

Це твердження викликало хвилю обурених коментарів у соцмережі. Один з коментаторів з цього приводу навіть нагадав журналісту про сумну долю українофоба Олеся Бузини.

"Янукович жертва власної тупості і жадібності. Двокопієчний Гордон вибирає для своїх інтерв'ю таких персон, щоб на їх фоні здаватися розумним", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що раніше Гордон заявив, що інтерв'ю з Поклонською і Гіркіним були проведені за сприяння спецслужб, при цьому нібито флешки з матеріалами даних інтерв'ю знаходяться в Гаазі.

Як повідомляв "Апостроф", українські політики, журналісти і експерти висловили своє невдоволення заявою журналіста Дмитра Гордона про те, що його інтерв'ю з колишнім ватажком бойовиків ДНР Ігорем Гіркіним нібито було замовлено спецслужбами.