RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Загиблому на Донбасі комбату присвоїли звання Героя України: фото

У четвер, 21 травня, президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України з удостоєнням ордена "Золота Зірка" командиру батальйону "Луганськ-1" полковнику поліції Сергію Губанову, який загинув на Донбасі.

Відповідний указ підписав Зеленський.

"Ми втратили легендарного командира батальйону "Луганськ-1". Сергій Губанов був одним з тих луганських міліціонерів, які весною 2014-го не зрадили присязі на вірність Україні. Він мріяв, щоб над Луганськом знову замайорів синьо-жовтий прапор. Настане день, і ця мрія обов’язково здійсниться. Вічна пам'ять нашому герою!" – сказав президент.

Командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Луганськ-1" полковник поліції Сергій Губанов загинув під час виконання завдання командування штабу Операції об’єднаних сил у Новоайдарському районі Луганської області.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з'явилися нові подробиці загибелі на Донбасі командира батальйону "Луганськ-1" полковника поліції Сергія Губанова. З'ясувалося, що ще на початку війни він покинув окуповану територію Луганської області, щоб служити українській армії.