RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Виховує хвору дитину: спливли нові деталі про жертву "копів" в Кагарлику

Стало відомо, що жертва копів в Кагарлику 26-річна Неля, яку викликали копи в якості свідка у справі про крадіжку і познущалися над нею, виховує 4-річну дитину з інвалідністю.

Про це повідомляє ТСН.

"Звуть Неля, в селі її добре знають, оскільки вона виховує 4-річну дитину з інвалідністю, на лікування якої люди збирали кошти. Сільській голова також допомагав. Ніде вона не працює, тому що доглядає за дитиною. Зараз (26 травня) Неля вже не в лікарні, а, як кажуть люди, поїхала до Києва в поліцію давати свідчення", - повідомила мешканка села Стави, де проживає також і потерпіла.

Вона також додала, що в поліцію в Кагарлик її викликали у справі з крадіжкою, яка сталася в магазині в селі. Начебто Неля була свідком цієї крадіжки. Виявилося, що в Ставах пограбували магазин, який зараз закритий.

"До мами питань немає. Дівчинка завжди чистенька ходить. Вона хороша мама. Питань до неї немає", - відгукується про постраждалу Ставківскій сільський голова Володимир Михайленко.

Журналісти намагались поговорити з Нелею, проте говорити з журналістами сім'я не хоче, просять їх зрозуміти, не турбувати.

"Навіть, якщо вона і до чого причетна - це не дає право з нею таке робити. Це переходить межі", - вважає адвокат сім'ї.

Також адвокат додав, що для дівчини важливий спокій. Вона ще досі в шоковому стані. Її оглянули медики. У дівчини гематоми по всьому тілу і струс головного мозку. Також їй знадобиться реабілітація, яку поки через карантин складно організувати. Але зараз над цим працюють.

Відзначимо, що у вівторок, 26 травня, столичний суд відправив копів з Кагарліцього відділення поліції на 60 днів у СІЗО без права внесення застави. Їх звинувачують у знущаннях і зґвалтуванні дівчини.

Детальніше про те, що сталося в Кагарлику читайте в матеріалі "Апострофа": Гвалтували по черзі і стріляли над головою: що відомо про звірячі тортури дівчини в Кагарлику.