RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Красиво вписуються в версію поліції: у справі Шеремета спливли обурливі деталі

Правоохоронці які розслідують вбивство Павла Шеремета, змінили маршрут чоловіка та жінки, які підкладали вибухівку під авто журналіста, щоб версія поліції виглядала переконливою.

Про це стало відомо з тексту офіційної підозри, які минулого тижня отримали троє підозрюваних у вбивстві — Андрій Антоненко, Юлія Кузьменко та Яна Дугар.

"Після цього Кузьменко та Антоненко залишили місце паркування автомобіля Шеремета П.Г. (…) в подальшому через двори повернулися на вул. О. Гончара, де через провулок Чеховський звернули в квартал між вулицями Бульварно-Кудрявська і Гончара", - йдеться у підозрі.

Зазначимо, що квартал, у якому сталося вбивство, - старої забудови й багато вулиць та дворів прохідні наскрізь. Однак ані журналісти, ані поліція раніше не демонстрували відео, яке підтверджувало б, що підозрювані "через двори повернулися на вул. О. Гончара", як зазначено в тексті підозри.

На думку авторів блогу "Таємниці Слідства", поліція "скоротила" маршрут для того, щоб версія, що чоловік і жінка, які підкладали вибухівку під машину Павла Шеремета в ніч перед вбивством, повернулися у будинок на вул Гончара, 28Б. Саме там, за версією поліції, на той час мешкав музикант і підозрюваний у вбивстві Андрій Антоненко. Хоча сам він каже, що мешкав у іншому місці.

У фільмі "Вбивство Павла" оприлюднили відео з камер спостереження, яке раніше на показувала поліція. З нього, зокрема, видно, що востаннє пара з’являється на відео на алеї на вулиці Бульварно-Кудрявській, а далі зникає.

Як повідомляв "Апостроф", ветеран АТО Маруся Звіробій назвала ймовірне ім'я жінки, замість якої в справі вбивства журналіста Павла Шеремета звинувачують Яну Дугар.