RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В Україні посилять контроль за дотриманням карантину: що зміниться

Через збільшення випадків захворювання коронавірусом в Україні посилять контроль за дотриманням карантину.

Про це повідомив на брифінгу головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Таке рішення прийняла Національна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб стримати ситуацію з поширенням COVID-19.

Крім того, було розглянуто питання поліпшення дотримання карантинних норм під час міських, приміських і міжміських перевезень. Зокрема, планується збільшити число транспорту на маршрутах.

"Окремо також розглянули питання щодо зміни графіка роботи державних установ, щоб звести в годину пік до мінімуму і зменшити навантаження на міський та міжміський транспорт, щоб зменшити можливе скупчення людей", - зазначив Ляшко.

За його словами, зараз погодні умови не дозволяють людям повною мірою дотримуватися епідемічні норми під час проїзду в транспорті.

"Стоїть спекотна погода, і якщо не дотримуватися норм, це значно погіршує використання тієї ж самої маски. Це призводить до того, що люди порушують соціальну дистанцію. Більше контактів і більше можливості інфікування", - резюмував головний санітарний лікар.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський заявив, що тримає під контролем ситуацію з поширенням коронавірусу в країні.