RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Найкраще місце для відпочинку з дітьми: у скільки обійдеться відпустка на морі в Рибаківці

Недалеко від населеного пункту Коблеве в Миколаївській області знаходиться курортне селище Рибаківка - одне з кращих місць для відпочинку з дітьми або літніми батьками.

Про це повідомляє "Апостроф".

Рибаківка оточена хвойним лісом, і якщо ви хочете не тільки відпочити, а й поправити здоров'я, то це - вдалий варіант. Крім пляжного відпочинку, тут можна оздоровитися на грязе-сольовому озері Тузла. Також тут можна зайнятися віндсерфінгом.

На території селища знаходиться кілька десятків санаторіїв, баз відпочинку та пансіонатів.

Тут немає такого розмаїття барів, дискотек та ресторанів, як в Коблево, але зате і нижче ціни.

Приватний будинок на 3-4 кімнати з усім необхідним для відпочинку можна зняти за 1000-1300 гривень на добу.

У міні-пансіонатах ціни, в залежності від комфорту, близькості до моря та наявності харчування, стартують від 150-200 гривень з людини в добу без харчування. Однак це будуть найскромніші варіанти. Для більш-менш нормального відпочинку тут потрібно розраховувати на суму в 350-450 гривень з людини в добу.

Добиратися доведеться приблизно так само, як і до Коблево. Відстань від Рибаківка до Миколаєва близько 80 км, від Одеси - трохи більше 90 км. Від Києва - близько 560 км.

Простіший варіант - доїхати на поїзді до Одеси, а потім вже на маршрутці дістатися в Рибаківку.

З Миколаєва до Рибаківки маршрутки ходять частіше, але в сам Миколаїв з Києва добиратися довше. В цьому плані добиратися з Києва до Одеси на поїзді буде найприйнятнішим варіантом.

Детальніше про те, на яких саме курортах можна відпочити в Миколаївській області, читайте в матеріалі "Апострофа": Літня відпустка 2020: де і за скільки можна відпочити в Миколаївській області.